Diablo Reviews

Diablo Bikes reviews

Diablo reviews. Ben jij benieuwd naar de ervaringen met het Fatbike merk Diablo? Lees hier reviews van gebruikers en onderaan de pagina ons oordeel over dit merk. Laat ook vooral je eigen mening weten als je ervaring hebt met dit merk.

0 Reviews

Write a Review

MerkDiablo
Website Diablobikes.com
Prijsklasse1099,- tot 3499,-
Bestaat sinds2023
VerkooptFatbikes

Waar komt Diablo vandaan?

Het merk Diablo Bikes is een dochter van Vogue. Dit wordt echt als een losstaand merk in de markt gezet maar ECC (moederbedrijf van Vogue) is eigenaar van Diablo. Het merk Vogue staat bekend om uitermate goedkope elektrische fietsen. Diablo levert puur en alleen fatbikes. Vooral de XR1 en X1 vallen erg in de smaak bij de consument. Het bedrijf heeft door slim gebruik van het Vogue dealer netwerk en influencer marketing in samenwerking met Touzani in korte tijd een hele goede naam op gebouwd. Je ziet de fietsen ook al regelmatig verschijnen.

Diablo Fatbikes zijn iets duurder dan de Chinese alternatieven maar zijn ook van betere kwaliteit. De goed lopende modellen zijn allen voorzien van hydraulische remmen en een krachtige motor.

Waar worden Diablo fietsen gemaakt?

Dit is vooralsnog onduidelijk. Het streven is dat alle Diablo fietsen in de toekomst in een eigen productie faciliteit in Polen gemaakt worden. Op dit moment hebben wij het vermoeden dat de fietsen vooral uit het verre oosten komen maar we hebben hiervan geen bevestiging gehad.

Wat kenmerkt Diablo fietsen?

De fatbikes van Diablo hebben uiteraard de super brede banden en zien er erg solide uit. De fietsen zijn erg mooi ontworpen en helemaal van deze tijd. Geen wonder dat ze dus ook erg populair zijn. Het merk maakt uitsluitend fatbikes. De prijs is vrij gemiddeld. Niet veel goedkoper maar ook niet veel duurder dan andere merken.

Technische specificaties

Vooral de duurdere modellen vanaf 1700 euro zijn erg goed. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van grote accu’s, krachtige Bafang motoren en goede hydraulische remsystemen. Dit zorgt ervoor dat de fiets veilig is. Ook zit er geen gashendel op deze fietsen en kunnen ze maximaal 25 kilometer per uur wat ze geschikt maakt voor de openbare weg.

Diablo Reviews op andere platformen

Er zijn nog niet zo heel veel reviews terug te vinden over dit merk. Vooral omdat ze nog maar kort bestaan. Wel zijn we er achter gekomen dat bij de goedkopere modellen van rond de 1000 euro regelmatig storingen voorkomen. Echter zijn er weinig tot geen negatieve verhalen te vinden over de duurdere modellen. Over het algemeen is de ervaring van de consument met het merk positief. Over een aantal jaar kun je pas echt een goed beeld vormen. Heb jij ervaringen met het merk? Laat het dan vooral even hierboven weten zodat andere consumenten precies weten waar ze aan toe zijn.

Hoe duur zijn Diablo fietsen?

Diablo fatbikes beginnen rond de 1100 euro. De meeste zitten echter tussen de 1700 en 2300 euro. In dit segment zitten ook de modellen die je graag wil hebben. De luxe uitgevoerde krachtige fatbikes die veilig en legaal zijn.

Heb jij ervaringen met Diablo Bikes? Deel deze dan vooral door een review achter te laten.

Lees hier meer over Fatbikes in het algemeen en over verschillende Fatbike merken.