Beste Elektrische fiets

Beste elektrische fiets

Wat is de beste elektrische fiets? Op deze blog schrijven we reviews over verschillende fietsen van verschillende merken. Deze fietsen worden allemaal beoordeeld met een van 1 tot 10. Dit cijfer is gebaseerd op de rijeigenschappen, het design, prijs kwaliteit verhouding, afwerking en stabiliteit.

Alle fietsen worden door onze specialisten getest en beoordeeld. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle factoren goed zijn overwogen alvorens we een eindcijfer aan de fiets geven. Hieronder kunt u de lijst bekijken met de fietsen die we tot nu toe getest hebben.

PlaatsFietsPrijsEindcijfer
1VanDijck Leto€ 34999,0
2Cortina E-Silento Pro€ 36288,1
3Trenergy Lisboa€ 22497,7
4Keola 717F€ 15997,4
5Altec Sapphire€ 10996,8
  • De prijzen zijn van het moment van schrijven. Er kunnen in de tussentijd prijswijzigingen geweest zijn. Controleer dus altijd nog even de website van de fabrikant voor de meest recente informatie.

Rij eigenschappen

Alle fietsen worden door ons getest. Hierbij letten we op de rij eigenschappen. Is de ondersteuning natuurlijk? Pakt hij de ondersteuning snel op bij het wegfietsen? Trekt de fiets goed op? Hoe gaat de fiets om met heuvels en wind tegen? Al deze factoren worden meegenomen in het cijfer voor de rij eigenschappen.

Design

Daarnaast letten we op het design van de fiets. Is de fiets vrij traditioneel of is er goed nagedacht over het design?

Prijs kwaliteit

Alle waar is naar zijn geld. Ook hier houden we rekening mee. Bij een fiets van 1000 euro verwacht je andere kwaliteiten dan bij een fiets van 4000 euro. Dit is ook een erg belangrijk punt om rekening mee te houden als je een elektrische fiets koopt. Het is logisch dat een fiets van 1000 euro bijvoorbeeld een lager cijfer scoort op rij eigenschappen maar deze kan wel weer beter scoren op prijs kwaliteit verhouding.

Afwerking

Bij de afwerking houden we rekening met de lasnaden, de lak maar ook de onderdelen die gemonteerd zijn. Zitten er goede kwaliteit banden op? Is de verlichting van een goed merk en ben je goed zichtbaar? Deze factoren nemen we mee in het cijfer voor de afwerking van de fiets.

Stabiliteit

Stabiliteit is ook van groot belang. Zeker bij een elektrische fiets. Voelt de fiets stevig en vertrouwd aan? Heb je het idee dat je de controle hebt over de fiets? En hoe is de wegligging? Onze specialist controleert op al deze punten.

Lees hier meer over waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische fiets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.