E-Bike merken reviews

Ben jij op zoek naar reviews over een bepaald fietsmerk? Lees hier de reviews over de verschillende E-Bike merken van onze experts en natuurlijk van andere consumenten. Onze experts verdiepen zich in ieder fietsmerk en lezen reviews overal over het internet zodat jij alle informatie hebt en een goed beeld kunt schetsen over het desbetreffende fietsmerk.

Laat een review achter en win een cadeaubon van 250 euro!

Heb jij een elektrische fiets? Laat een review achter over het merk op de desbetreffende pagina op onze website en maak kans op een cadeaubon van 250 euro aan fiets accessoires. De cadeaubon wordt mede mogelijk gemaakt door Budgetfietsonderdelen.

Alle E-Bike merken

Alleen in Nederland hebben we al ruim 100 E-Bike merken. Internationaal zijn dat er nog veel meer. Hieronder vind je alle fietsmerken die wij beoordeeld hebben op alfabetische volgorde. Ook kun jij als consument je verhaal kwijt over alle merken in dit lijstje. Mis je nog een merk? Neem gerust even contact op en we zorgen ervoor dat deze toegevoegd wordt in dit overzicht.

Babboe reviews

Babboe is misschien wel het meest bekende en meest beruchte bakfietsmerk van Nederland. De elektrische bakfietsen van dit merk zijn flink in opspraak geweest.

Diablo Bikes Logo

Diablo Bikes is een dochterbedrijf van Vogue en levert uitsluitend Fatbikes. De modellen vallen erg goed in de smaak bij Fatbike liefhebbers.

Gazelle Logo

Gazelle is bij de meeste mensen wel bekend. Het bedrijf verkoopt jaarlijks zo’n 275.000 fietsen en is daarmee het grootste fietsmerk van Nederland.

Giant reviews

Giant is met een jaarlijks verkoopvolume van zo’n 6 miljoen fietsen de grootste fabrikant ter wereld. Ze maken vooral sportieve fietsen maar leveren ook elektrische stadsfietsen.

Huyser reviews

Huyser levert E-Bikes in het hogere segment. De fietsen hebben een hoge mate van afwerking en zien er luxe uit.

Knaap reviews

Knaap Bikes staat vooral bekend om zijn elektrische Fatbikes. Deze zijn erg populair en het bedrijf verkoopt dan ook aardige aantallen. Op dit moment zet het merk ook langzaam wat stappen buiten de fatbikes.

La souris reviews

La Souris staat vooral bekend om zijn scooters maar het merk timmert tegenwoordig ook aan de weg in de Fatbike markt.

Popal logo

Popal maakt hippe stadsfietsen met een betaalbaar prijs kaartje. Al vanaf 899 euro kun je een Popal fiets aanschaffen. Veel modellen zijn uitgerust met een transport rekje.

Qwic reviews

Qwic E-Bikes zien er super uit. Zowel de fietsen als het bedrijf won de ene prijs naar de andere. Echter zijn ze op het moment van schrijven failliet maar wordt er druk gespeculeerd over een doorstart.

De afgelopen 17 jaar heeft het bedrijf flink aan de weg getimmerd en de fietsen zijn dus ook volop in omloop.

Stella reviews

Stella is inmiddels 1 van de grootste Nederlandse E-Bike Fabrikanten. Deze fabrikant levert direct aan de consument door middel van eigen winkels. Lees hier alle reviews over Stella.

Stokvis is momenteel een merk van Matra Bike. Onder dit label verkopen ze super goedkope elektrische fietsen.

VanDijck is een merk wat uitsluitend elektrische fietsen levert. De fietsen zien er fantastisch uit en hebben een prijskaartje vanaf ongeveer 2000 euro.

Vogue bike reviews

Vogue is 1 van de grootste fabrikanten in goedkope elektrische fietsen. Je koopt al vanaf 1000 euro een nieuwe E-Bike en in dit segment zijn ze erg succesvol. Ben jij op zoek naar een hippe stadsfiets tussen de 1000 en 2500 euro of een betaalbare elektrische bakfiets? Lees dan direct de reviews!