Knaap reviews

Knaap reviews

Knaap reviews. Ben jij benieuwd naar de ervaringen met Knaap fietsen? Lees hier reviews van gebruikers en onderaan de pagina ons oordeel over dit merk. Laat ook vooral je eigen mening weten als je ervaring hebt met dit merk.

1 Review

R - vandeven@gmail.com
1

Bagger kwaliteit

Wat een bagger kwaliteit! Fiets is nu twee jaar, elke 3/4 maanden nieuwe remmen nodig, bagagedrager na ruim een jaar compleet afgebroken.. Accu al een keer defect.. Dit was eenmalig, nu00f3u00f3it meer

Write a Review

MerkKnaap Bikes
Website https://knaapbikes.com
Prijsklasse2499,- tot 3399,-
Bestaat sinds2019
VerkooptElektrische Fatbikes

Waar komt Knaap vandaan?

Knaap is een Nederlandse fabrikant. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn Fatbikes. Sinds kort maken ze ook 2 nieuwe modellen; de LAX en de NYC welke hippe stadsfietsen zijn. Zo probeert het bedrijf nog meer markt te pakken. Naar verwachting is Knaap op dit moment 1 van de grootste Fatbike leveranciers in Nederland.

Waar worden Knaap fietsen gemaakt?

Het is niet 100% duidelijk waar de fietsen nu gemaakt worden. Volgens Nieuwsfiets worden de fietsen nu nog in China gemaakt maar probeert het bedrijf de productie naar Europa te halen. Dit is vaak voor de fabrikant ook interessanter in verband met anti dump heffingen.

Wat kenmerkt Knaap fietsen?

Knaap maakt voornamelijk Fatbikes en sinds kort dus 2 stadsfiets modellen. De fietsen zien er opvallend uit en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Zo zouden ze hufter proof moeten zijn en vooral comfortabel op de korte afstand.

Technische specificaties

De fietsen zijn voorzien van een krachtige 250 watt motor (belangrijk, meer vermogen is niet legaal) en een enorme 20Ah 48 volt accu. Dit is wel groot maar wel logisch in deze hogere prijsklasse. Ook is de fiets voorzien van goede, veilige schijfremmen. Dit is wat ons betreft echt een must bij elektrische fietsen.

Knaap Reviews op andere platformen

De reviews op Google liegen er niet om. Het bedrijf scoort een 3,7 en er is veel kritiek op de kwaliteit van de fietsen. Ons vermoeden is dat dit een product is wat veel online verkocht wordt. Kleine mankementen kunnen dan voor erg veel frustratie zorgen omdat je niet zomaar ergens naar binnen wandelt voor het onderhoud. Omdat veel fietsenwinkels ook niet aan Fatbikes willen werken kan het ook zijn dat er hogere tarieven gerekend worden voor reparaties. Ons advies is dus ook om een fiets als dit bij voorkeur in een winkel te kopen zodat je altijd terug kunt voor garantie en kleine reparaties.

Hoe duur zijn Knaap fietsen?

Knaap levert elektrische fatbikes met een prijskaartje tussen de 2499,- en 3399,-. Best wel stevig in deze markt. Er zijn een hoop goedkopere alternatieven met vergelijkbare specificaties. Echter krijg je ook een goede fiets voor dit geld en is de kwaliteit heel erg veel beter dan bijvoorbeeld een Ouxi fatbike.

De Knaap LAX voor 3099,-. Het eerste uitstapje buiten de fatbikes om.

Deze hippe stadsfiets is voorzien van schijfremmen, een middenmotor, riemaandrijving en geïntegreerde verlichting.

Is een Knaap Een goede fiets?

Een Knaap is van prima kwaliteit. Echter zijn de fietsen vooral bedoelt voor stadsritjes. Ook is de Fatbike echt een klasse apart en fietst het ook heel anders dan een normale fiets. Door de krachtige ondersteuning hoef je zelf weinig moeite te doen om vooruit te komen. Daarom is de rij ervaring heel anders dan bij een reguliere fiets.

Heb jij ervaringen met Knaap Bikes? Deel deze dan vooral door een review achter te laten. Zo help je andere lezers ook met het maken van een goede keuze.

Lees hier alles over Fatbikes en hier over de meest populaire Fatbike merken.