La Souris Reviews

La Souris reviews

La Souris reviews. Ben jij benieuwd naar de ervaringen met het fiets merk ? Lees hier reviews van gebruikers en onderaan de pagina ons oordeel over dit merk. Laat ook vooral je eigen mening weten als je ervaring hebt met dit merk.

0 Reviews

Write a Review

MerkLa Souris / Don Souris
Website https://www.lasourisscooters.nl
Prijsklasse999,- tot 3573,-
Bestaat sinds2008
VerkooptFatbikes en scooters

Waar komt La Souris vandaan?

La Souris stond voorheen bekend als scooter fabrikant. Het bedrijf heeft enorme aantallen scooters verkocht die veel weg hebben van Vespa’s en andere populaire merken. Maar dan voor een fractie van de prijs. Toen de helmplicht voor scooters ingevoerd werd werden dit type scooters minder populair. Het bedrijf heeft daar goed op ingespeeld door Fatbikes te gaan importeren.

Tegenwoordig heeft het bedrijf 20 winkels en worden er gigantische aantallen La Souris scooters en fatbikes verkocht. Als je een rondje door de stad loopt kan het dus bijna niet missen dat je er links en rechts een paar tegen komt.

Waar worden La Souris fietsen gemaakt?

La Souris fietsen worden uit diverse landen geïmporteerd. Een groot deel komt uit het verre oosten. Voor zover wij dit kunnen inschatten worden er weinig producten echt ontwikkeld en is er in de meeste gevallen worden de fietsen onder private label gebouwd.

Wat kenmerkt La Souris fietsen?

Vooralsnog verkoopt het bedrijf alleen fatbikes. Tegen super scherpe prijzen. Ook leveren ze veel custom modellen met aparte kleurtjes en mooie zadels. Het bedrijf probeert vooral tieners en jong volwassenen aan te spreken. Dit doen ze erg leuk met goede marketing.

Ons favoriete model is de La Souris Capo voor 2799,-

Technische specificaties

De kwaliteit van de goedkopere modellen laat enigszins te wensen over. Dit is eigenlijk bij alle fatbikes in de prijsklasse 1000-1500 euro het geval. De duurdere modellen zijn wel uitgerust met de juiste onderdelen en zouden ook zeker betrouwbaar moeten zijn. De fietsen zijn voorzien van goede kwaliteit hydraulische remmen.

Reviews op andere platformen

Op Trustpilot scoort het bedrijf een 4,1 met ruim 3500 reviews. Dit is een prima score. De minder goede verhalen die we lezen gaan vooral over scooters en niet per se over de fatbikes. Verder vinden we wel wat minder goede reviews en veel klachten. Zo zien we het bedrijf terugkomen bij Radar, Kassa en in de boos aflevering hieronder. We kunnen wel concluderen dat het bedrijf niet roomser dan de paus is maar in de meeste gevallen zal het wel goed gaan. Vooral de duurdere modellen lijken prima producten. Van de service hoef je geen wonderen te verwachten maar het zal in de meeste gevallen acceptabel zijn.

Hoe duur zijn La Souris fietsen?

Je koopt een la Souris fiets vanaf zo’n 999,- euro. Dit is een simpel uitgekleed model zoals we deze ook wel zien bij Ouxi. De modellen vanaf ongeveer 2500,- zijn de modellen die je graag wil hebben met hydraulische schijfremmen. Het is belangrijk om hier goed op te letten omdat dit wat ons betreft onmisbaar is op een Fatbike.

Is een La Souris Een goede fiets?

De duurdere modellen absoluut. De goedkopere modellen zijn wat ons betreft twijfelachtig maar alle waar is naar zijn geld. Wat ons opvalt is dat bijvoorbeeld de Capo nog is voorzien van een kabel schijfrem. Dat valt wat tegen in de prijsklasse 1800-2500 euro.

Kortom, met wat meer budget is de La Souris echt een mooie en goede fiets. Echter zijn er nog wel veel meer opties in deze prijsklasse.

Heb jij ervaringen met La Souris? Deel deze dan vooral door een review achter te laten.