VanDijck Reviews

VanDijck reviews

Ben jij benieuwd naar de ervaringen met het E-Bike merk VanDijck? Lees hier reviews van gebruikers en onderaan de pagina ons oordeel over dit merk. Laat ook vooral je eigen mening weten als je ervaring hebt met dit merk.

0 Reviews

Write a Review

Ben jij op zoek naar een nieuwe E-Bike en overweeg je een VanDijck? Wij vertellen je alles wat je over dit merk zou moeten weten.

MerkVanDijck
WebsiteVanDijck.bike
Prijsklasse1899,- tot 4000,-
Bestaat sinds2018
VerkooptElektrische fietsen

Waar komt VanDijck vandaan?

VanDijck is een onderdeel van Timyo. Dit bedrijf zit gevestigd in Roosendaal. Echter is de eigenaar Steve Zhu van Chinese komaf. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden is juist de connectie met China wat het bedrijf zo sterk maakt. De korte lijntjes zorgen ervoor dat het bedrijf snel kan schakelen en toegang heeft tot veel goede vernieuwende technieken.

Waar worden VanDijck fietsen gemaakt?

Hoewel het een Nederlands merk is staat de productie faciliteit in Litouwen. Zoals de meeste ‘’Nederlandse’’ merken worden de fietsen niet in Nederland gemaakt. Helaas is arbeid in Nederland te duur en wordt de productie daardoor in de meeste gevallen in het buitenland gedaan.

Wat kenmerkt VanDijck fietsen?

VanDijck is een merk dat uitsluitend elektrische fietsen verkoopt. De fietsen zien er mooi en degelijk uit en het merk richt zich vooral op het midden segment. Zo verkoopt het bedrijf voornamelijk fietsen tussen de 2000 en 4000 euro. Kenmerkend zijn de dikke frames met het mooie sierlijke logo.

Technische specificaties

Wat opvalt bij fietsen van VanDijck is dat ze doorgaans vrij grote accu’s hebben. Ook maakt het merk gebruik van motoren van Bafang die erg krachtig zijn. Verder zijn de fietsen vaak erg compleet. Zo heeft 1 van de nieuwere modellen, de Juno, een prijskaartje van 2999 euro en heb je daarvoor een fiets met een hele krachtige motor, schijfremmen, riemaandrijving en een mooi breed solide frame. De prijs kwaliteit verhouding van deze fiets is dan ook uitstekend.

VanDijck Reviews op andere platformen

VanDijck komt op plekken zoals Google en op andere plekken niet fantastisch uit de verf. De korte samenvatting is; een fantastische fiets, zolang hij rijdt. De rij eigenschappen zijn uitstekend en dit is ook de reden dat iedereen de fietsen wel wil hebben. Ook zien ze er fantastisch uit. Echter lijken er nogal veel storingen en kinderziektes in de fietsen voor te komen waardoor veel consumenten niet echt tevreden zijn over de fiets. In menig review zien we verhalen over storingscodes en aanhoudende problemen terug komen.

Hoe duur zijn VanDijck fietsen?

Een VanDijck fiets begint bij ongeveer 2000 euro. Voor dit geld krijg je een mooie uitgebreide fiets, maar wel een fiets met voorwielmotor. Het gros van de fietsen zit tussen de 2500 en 3500 euro. Hier lijkt het bedrijf echt de focus op te hebben.

Top model

Eerder schreven we al een review over de VanDijck Leto. Dit model kwam toen erg goed uit de bus.

Heb jij ervaringen met VanDijck? Deel deze dan vooral door een review achter te laten.